Malzemeler
Muhallebisi için;
3 su bardağı süt
25 gram kakao
3 yemek kaşığı mısır nişastası
1 adet vanilya
80 gram sütlü çikolata
3 paket kakaolu bisküvi
Üst kısmı için;
1 paket çikolata sosu
Hazırlanışı
Tencereye süt,şeker, kakao ve mısır nişastasını alın.
Koyulaşıncaya kadar karıştırarak pişirin.
Muhallebinin altını kapatın.
Daha sonra sütlü çikolata ve vanilya ekleyerek karıştırın.
Kakaolu bisküvileri kabınıza yerleştirin ve üzerine muhallebinizden bir miktar ekleyip yayın.
4 veya 5 saat sonra buz dolabında beklettikten sonra dilimleyip servis edebilirsiniz.
Dilediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz.
Afiyet olsun.
EmoticonEmoticon